WOMEN ON A MISSION

Samen de wereld in

Naar buiten komen met jouw missie

Wat ik wil voor jou

Ik wil dat jij je vrij voelt om te spreken. Overal en altijd. Dat je zichtbaar gaat worden met wat belangrijk voor jou is. En met wat belangrijk is voor de wereld. Vaak gaat dat samen. Want weet je wat blijkt? Wat belangrijk is voor vrouwen is vaak belangrijk voor iedereen en alles. Vrouwen kunnen verbinden en kijken verder dan hun eigen neus lang is.

Ik gun jou dat je geen rem voelt op spreken in het openbaar en op zichtbaar worden op social media. Dat je alles van jezelf durft te laten zien en dat je gaat staan voor je missie (dat wat jij bij te dragen hebt noem ik een missie, zo simpel). Het is nodig dat jij in in een veilige setting, stap voor stap, steeds vrijer wordt en steeds meer vertrouwen in jezelf krijgt. In jezelf als spreker en inspirator. De wereld wordt daardoor vrijer, veiliger en gelijkwaardiger. Daar geloof ik in. Jij ook? Lees dan vooral even verder.

Ben jij er klaar mee?

Wil jij je niet langer verschuilen en ben je helemaal klaar met het streven naar perfectie? Voel jij de behoefte om de inhoud in te duiken en ongegeneerd los te gaan op waar jij helemaal vol van bent? Heb jij een wereld-verbeterend plan, een pracht onderneming of een overtuiging die iedereen zou moeten horen? Wil je gezien worden en eindelijk op waarde geschat worden?

Een groep om je heen

Met Women on a mission zorg ik dat jij zichtbaar wordt en je vrij voelt om jouw verhaal te vertellen en te pitchen. Overal en altijd, online en offline.  En niet alleen dat. Je wordt omgeven door een groep ambitieuze en eerlijke vrouwen. Om elkaar te inspireren, motiveren en moed in te spreken. Zo krijgt vrouwelijk leiderschap vorm en verbeteren we samen de wereld.

Thema’s die aan bod komen:

– Jouw missie, jouw purpose, jouw WAAROM.

– Mind-set rondom zichtbaar zijn en spreken in het openbaar. Welke gedachten helpen je niet en welke helpen wel?

– De kracht van de kernboodschap

– Storytelling, hoe je met jouw verhaal mensen raakt

– Presenteren, spreken in het openbaar, speechen

– Pitchen zonder vrees (en zonder trucjes)

– Online zichtbaarheid en social media

– Netwerken voor gevorderden

Wat krijg je als je mee doet?

  • 3 live trainingsdagen in drie maanden (in een ruime trainingsruimte)
  • Wekelijks online zoom sessie om te oefenen, elkaar te inspireren, moed te geven en vragen te beantwoorden.
  • Maandenlang pep-talk, feedback en oprachten waardoor jij écht stappen gaat zetten. Van denken naar DOEN. 
  • Een bak sisterhood en een nieuw netwerk waar je nog jaren mee vooruit kunt. Samen naar netwerkbijeenkomsten!

Ben jij ook een vrouw met een missie? Schrijf je dan direct in of stuur me een berichtje, dan bellen we even om te kijken of het bij jou past.

FAQ's

Helaas heb ik de komende periode weinig tijd. Wanneer start je een volgende ronde?

Ik start waarschijnlijk half sept. 2023 de volgende ronde! De data van de live-dagen en de zoommeetings prik ik in afstemming met jouw agenda. Helpt dat? En daarnaast is het net zoiets als ‘ik heb geen tijd om te sporten/lezen/seksen’ soms moet je tijd maken. Hoe belangrijk vind jij jouw missie?

Kan ik ook in mijn eigen tempo het programma doorlopen?

Drie maanden is lekker veel tijd om in eigen tempo aan de slag te gaan. Tegelijkertijd is het de bedoeling om in de DOE-modus te komen. Het is dus aan te raden om tegelijk (en soms ook samen) met de andere vrouwen alle opdrachten te doen. Je krijgt veel support van mij en van de anderen. Ik koppel je aan een maatje, we treffen elkaar wekelijks live op Zoom en 1 keer per maand zien we elkaar voor een hele dag training. Op die dagen kun je veel oefenen, feedback krijgen en materiaal ontwikkelen. Het is dus GEEN online programma met filmpjes die in je inbox verdwijnen. 

Ik vind de investering nog best prijzig

Een vraag aan jou terug: “Denk je dat je de investering eruit kunt halen?”. Ik help je om zichtbaarder te worden met je missie en je krijgt alle tools om volledig vrij te presenteren. Dat helpt jou vooruit in jouw carrière en persoonlijke ontwikkeling. Dat is onbetaalbaar. De waarde van dit programma is groot. Zeker als jouw motivatie en inzet groot is. En los daarvan, ik steek veel tijd, aandacht en liefde in de vrouwen van Women on a mission. Daarom zijn de groepen niet te groot. Dat mag ook wat kosten. 

Women on a mission

Wat gaan we doen?

Maand 1: Jouw persoonlijke purpose, jouw mind-set en het vinden van jouw kernboodschap. De juiste woorden voor jouw missie vinden.

Maand 2: Jouw verhalen. Deze verhalen versterken jouw kernboodschap en jouw missie. Tools voor storytelling & veel oefenen.

Maand 3: Oefenen met spreken voor de groep, pitchen en (online) zichtbaar worden met je missie.

Tijdens het gehele traject werken we samen aan jouw (online) zichtbaarheid en persoonlijk leiderschap.

Wat krijg je?

  • 3 live trainingsdagen in een ruime trainingsruimte, heel veel kans om te oefenen
  • Wekelijkse online inspiratie sessies en masterclasses

EXTRA’S:

  • Bonus: Pep-talk, filmpjes en tips via Whats-app
  • Pak je pers masterclass door Linda Graanoogst van: Met gemak in het nieuws
  • Bonus: Masterclass 10 tips voor online zichtbaarheid
  • Bonus: boek ‘Presenteren is een feest’

Trainingsdata: In afstemming met de groep

Start traject: In maart ’23 start alweer de vierde groep Women on a Mission. Er is nog plek voor deze groep! 

Locatie: Fijne ruime locatie in (omgeving) Amsterdam

Kosten: €1797,- excl. btw.

Het is eventueel, in overleg en onder voorwaarden, mogelijk om in drie termijnen te betalen. 

Graag wijs ik je op de algemene voorwaarden. ​ ​​

ANDEREN OVER WOMEN ON A MISSION

Mala Paltoe (Adviseur en spreker Gelijkwaardigheid & Inclusie)
 
“Ja het moet anders, laten we starten met meer kleur!
Dit is de kernboodschap waar ik sinds mijn deelname aan Women on a Mission de wereld mee in stap. Women on a Mission leerde mij de kneepjes van storytelling en zorgde voor diverse podia om te oefenen met mijn vele verhalen. Oefenen in een veilige omgeving heb ik als heel prettig ervaren.”
 

Iris Kauffman (Strategic Graphic Designer, Art director & Brand developer)

 “Ik ben heel erg blij dat ik heb deelgenomen aan Women on a Mission. Sara en alle dames hebben mij geïnspireerd met hun lef en missies. De inzichten van deze training hebben mijn missie verhelderd, waardoor ik nu veel duidelijker mijn boodschap en services kan aanbieden. En het mooiste vind ik dat Sara ons allemaal net dat ene zetje heeft gegeven om de sprong in het diepe te maken. Speechen op een podium!! Dood eng maar nu een stuk minder eng nu ik weet dat ik de dames van Women on a Mission als community achter mij heb staan. ❤”

Natascha Pelgrom (Transformatiecoach)
 

“De afgelopen maanden heb ik het programma Women on a Mission gevolgd bij Sara, wauw! What a change! Ik ben zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak gegroeid 🙂 Van onzeker en overtuigd dat ik niet kon presenteren ben ik naar zelfverzekerd gegaan en overtuigd dat ik wel degelijk goed kan spreken voor een groep. De vibe, de fijne feedback van de vrouwen onderling, de professionaliteit van Sara en haar oprechtheid, maar ook het feit dat ze bijna 24/7 bereikbaar is voor vragen maakt dat ik haar 5 sterren geef. Sara leert je echt om ‘vrij te presenteren’ (haar kernboodschap) en ook nog eens om je verhaal krachtig en gestroomlijnd te vertellen.”

 

Ellen Kok  (Headhunter | Investor)

“Ik heb woorden gegeven aan mijn verlangen. Ik werd me bewust van dat ik überhaupt een missie heb en die kan voortleven. Bij Women on a Mission leer je vrij van angsten presenteren en krijg je woorden voor wat je doet (je missie). Sara is een prettige en positief ingestelde persoon die ongelooflijk goed luistert en de juiste woorden teruggeeft. Women on a mission is geschikt voor vrouwen die willen investeren, zich volledig willen inzetten, open staan voor een persoonlijke transitie en woorden willen vinden voor wat zij belangrijk vinden. Voor zichzelf en voor (een deel van) de wereld.”

ANDEREN OVER SARA