WOMEN ON A MISSION

Eindelijk zichtbaar met jouw missie

In drie maanden samen bouwen aan jouw missie

Voel je dat het tijd is om zichtbaar te worden met jouw missie? Wil jij je niet langer verschuilen en ben je al opgehouden met het streven naar perfectie? Voel jij de behoefte om de inhoud in te duiken en ongegeneerd los te gaan op waar jij helemaal vol van bent? Heb jij een wereld-verbeterend plan, een pracht onderneming of een overtuiging die iedereen zou moeten horen? Wil je gezien worden en eindelijk op waarde geschat worden?

Met Women on a mission zorg ik dat jij zichtbaar wordt en je vrij voelt om jouw verhaal te vertellen en te pitchen. Overal en altijd, online en offline.  En niet alleen dat. Je wordt omgeven door een mooie groep ambitieuze vrouwen. Om elkaar te inspireren, motiveren en moed in te spreken. Zo krijgt vrouwelijk leiderschap vorm en verbeteren we samen de wereld.

Thema’s die aan bod komen bij Women on a Mission
– Jouw missie, jouw WAAROM, jouw kern
– Mind-set rondom zichtbaar zijn en spreken in het openbaar
– De kracht van de kernboodschap
– Storytelling, hoe jouw verhaal jouw boodschap kan versterken
– Pitchen zonder vrees
– Online zichtbaarheid

Wat krijg je als je mee doet?

  • 3 live trainingsdagen in drie maanden (in een ruimte trainingsruimte)
  • Wekelijks online zoom sessie om elkaar te inspireren, moed te geven en vragen te beantwoorden.
  • Maandenlang pep-talk, feedback en oprachten waardoor jij écht stappen gaat zetten.
  • Een bak sisterhood en een nieuw netwerk waar je nog jaren mee vooruit kunt.

Ben jij ook een vrouw met een missie? Schrijf je dan direct in of stuur me een berichtje, dan bellen we even om te kijken of het bij jou past.

FAQ's

Helaas heb ik de komende periode weinig tijd. Wanneer start je een volgende ronde?

Ik start waarschijnlijk begin 2023 de volgende ronde! De data van de live-dagen en de zoommeetings prik ik in afstemming met jouw agenda. Helpt dat? En daarnaast is het net zoiets als ‘ik heb geen tijd om te sporten/lezen/seksen’ soms moet je tijd maken. Hoe belangrijk vind jij jouw missie?

Kan ik ook in mijn eigen tempo het programma doorlopen?

Drie maanden is lekker veel tijd om in eigen tempo aan de slag te gaan. Tegelijkertijd is het natuurlijk wel de bedoeling om in de DOE-modus te komen. Het is dus aan te raden om tegelijk met de andere vrouwen alle opdrachten te doen. Je kunt veel support van mij en van elkaar verwachten. Je treft elkaar wekelijks op Zoom en 1 keer per maand zien we elkaar live. Op die dagen kun je lekker veel oefenen, feedback krijgen en materiaal ontwikkelen.

Ik vind de investering nog best prijzig

Een vraag aan jou terug: “Denk je dat je de investering eruit kunt halen?”. Ik help je om zichtbaarder te worden met je missie en volledig vrij te presenteren. Dat helpt jou vooruit in jouw carrière en persoonlijke ontwikkeling. Dat is onbetaalbaar. De waarde van dit programma is groot. Zeker als jouw motivatie groot is en je er van overtuigt bent dat je de investering niet voor niets gedaan hebt. Bij een lager bedrag is jouw drive ook lager. En los daarvan, ik steek veel tijd, aandacht en liefde in de vrouwen van Women on a mission. Dat mag ook wat kosten

Women on a mission

  • 3 live trainingsdagen in een ruime trainingsruimte
  • Wekelijkse online inspiratie sessies

EXTRA’S:

  • Bonus: Pep-talk, filmpjes en tips via Whats-app
  • Bonus: online cacao ceremonie Connect Whit Your Purpose met Nanda van Aalst
  • Bonus: persoonlijke LinkedIn tips door Trudy Pannekeet

Trainingsdata: In afstemming met de groep

Start traject: De groep die half sept start is VOL. De volgende groep start Feb. ’22 of eerder (in overleg).

Locatie: een fijne locatie in (omgeving) Amsterdam

Kosten: €1797,- excl. btw bij aanmelden vóór 16 dec. ’22. Daarna: €1947,- excl. btw. Het is eventueel, in overleg en onder voorwaarden, mogelijk om in drie termijnen te betalen. 

Graag wijs ik je op de algemene voorwaarden. ​ ​​

Wat gaan we doen?

Maand 1: Jouw persoonlijke kern, jouw mind-set en het vinden van jouw kernboodschap. De juiste woorden voor jouw missie.

Maand 2: Jouw verhalen. Deze verhalen versterken jouw kernboodschap en jouw missie.

Maand 3: Oefenen met spreken voor de groep, pitchen en (online) zichtbaar worden met je missie.

Tijdens het gehele traject werken we samen aan jouw online zichtbaarheid en persoonlijk leiderschap.

ANDEREN OVER WOMEN ON A MISSION

Tessa van Keeken (Inner Leadership mentor)
 

“Al zeg ik al wel ‘ja’ tegen elk aanbod om te spreken, ik voel me toch niet helemaal op gemak als ik daar dan eenmaal sta. Ik vind het presenteren en de interactie met de toehoorders geweldig, maar van binnen ben onzeker over hoe ik overkom. Ik heb de neiging onduidelijk te worden omdat ik alles tegelijk wil zeggen. Ik wordt onzeker over het stellig uiten van mijn mening – omdat ik bang ben om iemand voor het hoofd te stoten.

Als ik in die gedachten en angsten verstrikt raak, wordt m’n verhaal een afzwakking van wat ik eigenlijk te vertellen en te bieden heb.

En daar wil ik wat aan doen.

Sara zei: “Met Women on a mission help ik jou jouw verhaal te vertellen.”

Ik dacht, dat is precies wat ik nodig heb! Ik wil mijn verhaal zo leren vertellen dat anderen het begrijpen. Dat ik mijn boodschap over kan brengen. En zo mijn missie kan uitdragen. En bij kan dragen dat mensen zich meer in balans en gelukkiger te voelen, en dat zij ook de impact kunnen en durven hebben die ze zo graag willen.

Na een gesprek met Sara wist ik het meteen zeker: zij kan mij helpen. Sara heeft een fantastische energie; ze brengt het beste in je naar boven en creëert een sfeer waarin je je veilig voelt en jezelf durft te zijn en uiten. Precies wat nodig is om goed te leren presenteren.”
Natascha Pelgrom (Transformatiecoach)
 

“De afgelopen maanden heb ik het programma Women on a Mission gevolgd bij Sara, wauw! What a change! Ik ben zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak gegroeid 🙂 Van onzeker en overtuigd dat ik niet kon presenteren ben ik naar zelfverzekerd gegaan en overtuigd dat ik wel degelijk goed kan spreken voor een groep. De vibe, de fijne feedback van de vrouwen onderling, de professionaliteit van Sara en haar oprechtheid, maar ook het feit dat ze bijna 24/7 bereikbaar is voor vragen maakt dat ik haar 5 sterren geef. Sara leert je echt om ‘vrij te presenteren’ (haar kernboodschap) en ook nog eens om je verhaal krachtig en gestroomlijnd te vertellen.”

ANDEREN OVER SARA