WOMEN ON A MISSION

Volledig zichtbaar met jouw missie

In drie maanden tijd zichtbaar zonder vrees

Voel je dat het tijd is om zichtbaar te worden met jouw missie? Wil jij je niet langer verschuilen en ben je al opgehouden met het streven naar perfectie? Voel jij de behoefte om de inhoud in te duiken en ongegeneerd helemaal los te gaan op waar jij helemaal vol van bent? Heb jij een wereld-verbeterend plan of een overtuiging die iedereen zou moeten horen?

Maar…. als de vraag komt om te spreken, krijg je stiekem pijn in je buik en wil je het liefst ‘nee’ zeggen. Uit angst, door zenuwen, over-bewustzijn of bescheidenheid. Of omdat je verhaal nog niet gestructureerd is. Zit jij jezelf in de weg tijdens het spreken?

Het kan echt anders! Met Women on a mission help ik jou jouw verhaal te vertellen. Helemaal vrij! Overal en altijd. En niet alleen dat. Je wordt omgeven door een mooie groep ambitieuze vrouwen. Om elkaar te inspireren, motiveren en moed in te spreken. Zo krijgt vrouwelijk leiderschap vorm en verbeteren we samen de wereld.

Wat krijg je als je mee doet?

  • 3 live groepssessies in Amsterdam in drie maanden.
  • Wekelijks online zoom sessie om elkaar te inspireren, moed te geven en vragen te beantwoorden.
  • Bonus: bereikbaar via Whats-app voor pep-talk en feedback.

Ben jij ook een vrouw met een missie?

Schrijf je dan direct in, schuif aan bij een Zoom sessie of bel me even om te kijken of het bij jou past.

FAQ's

Helaas heb ik de komende periode weinig tijd. Wanneer start je een volgende ronde?

Ik start pas sept. ’22 de volgende ronde! De data van de live-dagen en de zoommeetings prik ik in afstemming met jouw agenda. Helpt dat? En daarnaast is het net zoiets als ‘ik heb geen tijd om te sporten/lezen/seksen’ soms moet je tijd maken. Hoe belangrijk vind jij jouw missie?

Kan ik ook in mijn eigen tempo het programma doorlopen?

Drie maanden is lekker veel tijd om in eigen tempo aan de slag te gaan. Tegelijkertijd is het natuurlijk wel de bedoeling om in de DOE-modus te komen. Het is dus aan te raden om tegelijk met de andere vrouwen alle opdrachten te doen. Je kunt veel support van mij en van elkaar verwachten. Je treft elkaar wekelijks op Zoom en 1 keer per maand zien we elkaar live. Op die dagen kun je lekker veel oefenen, feedback krijgen en materiaal ontwikkelen.

Ik vind de investering nog best prijzig

Een vraag aan jou terug: “Denk je dat je de investering eruit kunt halen?”. Ik help je om zichtbaarder te worden met je missie en volledig vrij te presenteren. Dat helpt jou vooruit in jouw carrière en persoonlijke ontwikkeling. Dat is onbetaalbaar. De waarde van dit programma is groot. Zeker als jouw motivatie groot is en je er van overtuigt bent dat je de investering niet voor niets gedaan hebt. Bij een lager bedrag is jouw drive ook lager. En los daarvan, ik steek veel tijd, aandacht en liefde in de vrouwen van Women on a mission. Dat mag ook wat kosten

Women on a mission

  • 3 live trainingsdagen
  • Wekelijkse zoom meetings
  • Bonus: wekelijks pep-talk, filmpjes en tips via Whats-app

Trainingsdata: In afstemming met de groep.

Start traject: sept ’21. De live trainingsdagen (3x) en zoomsessie’s (elke week) zijn op maandagen, woensdagochtenden en vrijdagmiddagen.

Locatie: een fijne locatie in (de buurt van) Amsterdam

Kosten:  €1497,- excl. BTW.  Het is eventueel mogelijk om in drie termijnen te betalen. 

Graag wijs ik je op de algemene voorwaarden. ​ ​​

In de eerste maand ga je aan de slag met jouw mind-set en het vinden van jouw kernboodschap. Middels het doorlopen van stappen en het maken van een mind-map vind je uiteindelijk de juiste woorden voor jouw missie.

In tweede maand vind jij passende, beeldende en persoonlijke verhalen volgens de uitgangspunten van de hero journey van Campbell. Deze verhalen versterken jouw kernboodschap en jouw missie.

In laatste maand ga je zoveel mogelijk oefenen met spreken voor de groep, pitchen en (online) zichtbaar worden met je missie. Tijdens het gehele traject werken we aan jouw online zichtbaarheid en persoonlijk leiderschap.

Vind je het spannend?  Voor aanvang van het traject gebruik ik online  sessies om de groep verder te laten groeien en elkaar moed te geven. Wil je meer over het programma horen en andere inspirerende vrouwen ontmoeten, meld je dan vrijblijvend aan voor een Zoom sessie via het formulier!

Tessa van Keeken ( Inner Leadership mentor) over haar aanmelding:

“Al zeg ik al wel ‘ja’ tegen elk aanbod om te spreken, ik voel me toch niet helemaal op gemak als ik daar dan eenmaal sta. Ik vind het presenteren en de interactie met de toehoorders geweldig, maar van binnen ben onzeker over hoe ik overkom. Ik heb de neiging onduidelijk te worden omdat ik alles tegelijk wil zeggen. Ik wordt onzeker over het stellig uiten van mijn mening – omdat ik bang ben om iemand voor het hoofd te stoten.
Als ik in die gedachten en angsten verstrikt raak, wordt m’n verhaal een afzwakking van wat ik eigenlijk te vertellen en te bieden heb.
En daar wil ik wat aan doen.

Sara zei: “Met Women on a mission help ik jou jouw verhaal te vertellen.”
Ik dacht, dat is precies wat ik nodig heb! Ik wil mijn verhaal zo leren vertellen dat anderen het begrijpen. Dat ik mijn boodschap over kan brengen. En zo mijn missie kan uitdragen. En bij kan dragen dat mensen zich meer in balans en gelukkiger te voelen, en dat zij ook de impact kunnen en durven hebben die ze zo graag willen.

Na een gesprek met Sara wist ik het meteen zeker: zij kan mij helpen. Sara heeft een fantastische energie; ze brengt het beste in je naar boven en creëert een sfeer waarin je je veilig voelt en jezelf durft te zijn en uiten. Precies wat nodig is om goed te leren presenteren. “

ANDEREN OVER SARA