WOMEN ON A MISSION

De wereld heeft vrouwelijk leiderschap nodig!

Voel je dat het tijd is om zichtbaar te worden met jouw missie? Wil jij je niet langer verschuilen en ben je al opgehouden met het streven naar perfectie? Voel jij de behoefte om de inhoud in te duiken en ongegeneerd helemaal los te gaan op waar jij helemaal vol van bent? Heb jij een wereld-verbeterend plan of een overtuiging die iedereen zou moeten horen?

Maar…. als de vraag komt om te spreken, krijg je stiekem pijn in je buik en wil je het liefst ‘nee’ zeggen. Uit angst, door zenuwen, over-bewustzijn of bescheidenheid. Of omdat je verhaal nog niet gestructureerd is. Zit jij jezelf in de weg tijdens het spreken?

Het kan echt anders! Met Women on a mission help ik jou jouw verhaal te vertellen. Helemaal vrij! Overal en altijd. En niet alleen dat. Je wordt omgeven door een mooie groep ambitieuze vrouwen. Om elkaar te inspireren, motiveren en moed in te spreken. Zo krijgt vrouwelijk leiderschap vorm en verbeteren we samen de wereld.

Wat krijg je als je mee doet?

 • 3 live groepssessies in Amsterdam in drie maanden.
 • Wekelijks online zoom sessie om elkaar te inspireren, moed te geven en vragen te beantwoorden.
 • Bonus 1: bereikbaar via Whats-app voor pep-talk en feedback.
 • Bonus 2: een gratis podium om te oefenen.
 • Bonus 3: community van women on a mission​​​.
 • Bonus 4: samen naar netwerkbijeenkomsten om te oefenen met pitchen.

Ben jij ook een vrouw met een missie?

Schrijf je dan direct in of schuif aan bij een Zoom sessie.

Women on a mission

 • 3 live trainingsdagen
 • Wekelijkse zoom meetings
 • Bonus 1: pep-talk en tips via Whats-app
 • Bonus 2: een gratis oefenpodium (vuur&verhalen-avond)
 • Bonus 3: community van women on a mission​​​
 • Bonus 4: samen naar netwerkbijeenkomsten om te oefenen met pitchen.

Startdatum

Dinsdag 3 dec. ’19 Women on a mission #1 de pilot

Woensdag 1 april ’20 Women on a mission #2

Donderdag 1 oktober ’20 Women on a mission #3

Locatie: een fijne locatie in (de buurt van) Amsterdam

Kosten:  €1997,- excl. BTW. Je kunt je nu aanmelden vóór 1 februari 2020 met 500 (!) euro vroegboekkorting á €1497 / Ex. btw . 

De maanden voor aanvang gebruik ik om de groep verder te laten groeien en elkaar moed te geven door middel van open online Zoom sessies. Wil je meer over het programma horen en andere inspirerende vrouwen ontmoeten, meld je dan vrijblijvend aan voor een Zoom sessie via het formulier!

Hierbij de data van de gratis zoomsessies: 

Donderdag 20 feb. 10 uur

Maandag 24 feb. 20:30

Maandag 2 maart 20:30

Donderdag 12 maart 20:30

Vrijdag 20 maart 10 uur

Maandag 30 maart 10 uur

ANDEREN OVER SARA

Bedankt voor de mooie training. Op deze dag is mijn angst om te presenteren weggelopen. Ik belandde in een groep van wijze, zelfbewuste, moderne vrouwen en zij bleken stuk voor stuk met dezelfde onzekerheid te worstelen als ik. En stuk voor stuk doorbraken zij die onzekerheid. De mooie tools die we aangereikt kregen heb ik allemaal in mijn  gereedschapskistje gestopt. Sara, hartstikke bedankt voor het wondertje dat jij verricht hebt, het laten weglopen van mijn angst om te presenteren.
Angela Castricum, deelneemster 1 daagse
Sara Bruinsma is een fantastische trainer, met passie voor alles wat ze doet. Ze brengt rust in presenteren, en heeft oog voor iedere deelnemer. Bij Sara kan je zijn wie je bent. Vanuit dat startpunt leert Sara je steviger te staan en jezelf te ontwikkelen. Haar training is een echte aanrader!
Barbara Oud, deelneemster 1 daagse
Sara is een prachtige trainer en presentator. Vol vanuit het hart, en altijd met volledige aanwezigheid, inclusief haar eigen twijfels en onzekerheden. Mede hierdoor, en ook door haar sprankelende aanwezigheid, kun je genieten van haar deskundigheid en professionaliteit. Sara maakt er niet alleen een feestje van, ze zorgt ook dat het echt ergens over gaat. Ze kan luisteren als geen ander, weet feedback haarscherp en toch opbouwend te geven, en heeft zo veel expertise op het gebied van community building en presenteren dat je gegarandeerd waar voor je geld krijgt!
Majlis Schweitzer, presentatietrainer @ Speechen.nl
Sara is de leukste presentatrice die ik ken! Met haar stralende aanwezigheid krijgt ze direct de zaal met zich mee. Moeiteloos creëert ze een gevoel van verbinding en betrokkenheid in de zaal die bijzonder is en het publiek bijblijft. Na afloop van Vrij-Spel wordt er altijd naar haar gevraagd: “Wat is zij goed!” hoor ik dan. Sara heeft hart voor mooie projecten en weet deze feilloos over te brengen. De rust, authenticiteit en humor waarmee ze dit doet is een verademing om naar te kijken. Daarnaast is ze ook nog eens een heel leuk mens! Altijd een plezier om mee te werken en altijd aanvullend in haar visie en ideeën. * Vrij-Spel: try-out podium voor professionele podiumkunstenaars: cabaretiers, theatermakers en singer-songwriters toetsen nieuw materiaal aan het publiek.
Anne-Aafke Sol, artistiek leider @ Vrij-Spel