Vrouw & Verhalen 11 mei

Vrouw & Verhalen

Online masterclass 11 mei 20:00 uur

Een online masterclass vol échte verhalen van inspirerende vrouwen.

Wat voor ondernemer wil jij zijn? Iemand die zichzelf laat zien en anderen inspireert of iemand die zichzelf verstopt en nul impact heeft?

Hoe vaak heb je op het punt gestaan iets van jezelf te laten zien op social media, maar heb je jezelf tegengehouden met gedachten als:

“Wat zouden anderen hiervan vinden?”
“Er zit toch niemand te wachten op wat ik vind/denk of ervaar”
“Dit is veel te persoonlijk”
“Ik zie er niet uit”

Denk eens aan hoeveel mensen je NIET helpt door stil en onzichtbaar in een bubbel van angst te blijven zitten. Jouw volgers willen graag JOU zien. Ze willen van jou horen waar jij voor staat en waar jij voor gaat. Je overdenkingen en twijfels. Je hoogtepunten en meest zware dagen. Ze willen weten hoe jij het leven aanpakt en zich door jou laten inspireren. Je raakt je volgers niet door onzichtbaar, perfect of net als al die anderen te zijn. Je raakt je volgers het meest door gewoon jezelf te zijn.

Maar ‘volledig’ jezelf durven zijn op social media. Hoe doe je dat? Hoe ga je om met de angst om jezelf te laten zien? Wat laat je wel en niet zien? Welke manieren zijn er om vanuit jezelf jouw volgers te raken? Daar gaan we het in deze online masterclass uitgebreid over hebben.

Locatie: via Zoom

Datum en tijd: 11 mei, 20:00 tot 21:30 

Kosten: geen

In deze online masterclass leer je:

 • Wat online zichtbaarheid je oplevert
 • Welke angsten jou tegenhouden om jezelf te laten zien
 • Waar deze angsten vandaan komen
 • 4 praktische oefeningen om met je angsten te werken
 • Verschillende manieren waarop je volledig vrij online zichtbaar kan zijn
 • Hoe wij volledig vrij online zichtbaar (durven) zijn
 • Hoe je de keuze maakt of je iets wel of niet laat zien

Het resultaat hiervan is:

 • Je gaat online inspireren in plaats van kopiëren
 • Je zelfvertrouwen groeit
 • De verbinding tussen jou en je potentiële klant groeit
 • Het vertrouwen tussen jou en je potentiële klant groeit
 • Social media gaat voor je in plaats van tegen je werken

 

Over Nanda en Sara

Als storyteller en tekstschrijver voor ambitieuze zelfstandig ondernemers begeleid ik mensen bij het ontdekken en omarmen van hun eigen verhaal, zodat ze een leven en bedrijf creëren waar hun hart sneller van gaat kloppen.

Volledig vrij zichtbaar durven zijn is een belangrijk onderdeel in het werk dat ik doe. Ik geloof er 100% in dat je jezelf moet laten zien om een succesvol bedrijf neer te zetten. En daarmee bedoel ik jezelf ECHT laten zien. Met mijn klanten werk ik aan hun persoonlijk verhaal. Een verhaal waarmee ze impact maken, hun missie delen, laten zien waar ze voor staan en hoe ze daar gekomen zijn. En er is absoluut moed nodig om dit met de buitenwereld te delen.

In deze masterclass deel ik met jullie mijn persoonlijke ervaringen met online zichtbaarheid en laat ik zien hoe je jouw angst voor online zichtbaarheid aan kan pakken. Moed betekent namelijk niet dat er geen angst meer is. Het betekent dat je met je angsten om leert gaan.

Nanda van Aalst

Storyteller / Tekstschrijver | Verbind de pen met jouw hart, ontdek de kracht van jouw verhaal

Nadat ik halverwege het eerste jaar van de toneelschool ben gestuurd met een rapport vol onvoldoendes nam ik me plechtig voor NOOIT meer het podium op te gaan. Tot een vriendin mij vroeg Vrij-Spel te presenteren, een laboratorium voor professionele podiumkunstenaars. Ik mocht VOLLEDIG mezelf zijn en vond mijn plezier in presenteren terug. De liefde voor spreken in het openbaar, dat wil ik overbrengen op anderen.

Geboren in een woongroep, grootgebracht door een krachtige, feministische moeder en een zorgzame vader combineer ik een mild karakter met een stevige idealistische inslag. In een veilige sfeer nodig ik jou uit om de noodzaak tot spreken te voelen en een krachtige presentatie neer te zetten.

Sara Bruinsma

Presentatietrainer/coach  | Volledig vrij presenteren is mogelijk, ook voor jou