Presentatietraining

PRESENTATIETRAINING

Volledig vrij presenteren

Hoe zou het voor jou zijn om een hele dag bezig te zijn met jouw eigen persoonlijke ontwikkeling?
Even alles aan de kant en alle aandacht voor jouw proces en jouw groei als mens en als professional?
De tijd te nemen voor het vinden van jouw verhaal en jouw vertrouwen als spreker.

Bij al Sara’s trainingen is er veel beweging, afwisseling, uitwisseling en volop mogelijkheden om te oefenen.

PRESENTATIETRAINING

Jezelf laten je zien, plek innemen en je stem laten horen. Super spannend! Er komen spontaan rode vlekken in je nek als denkt aan iedereen die naar jou kijkt.  Als het eenmaal zover is, klap je dicht of blijf je maar ratelen over van alles, waardoor de rode draad van je verhaal zoek is. Herken je je hierin? Dan is de presentatietraining van Sara echt iets voor jou.

Presenteren is een feest als het voelt als een goed gesprek met je publiek. Open, eerlijk, vrij, spontaan, jij op je best! Dat is wat je leert tijdens mijn presentatietraining.

VERTEL JOUW UNIEKE VERHAAL

Ieder mens zit boordevol verhalen. Verhalen over jou als persoon, over je carrière, over wat je hebt meegemaakt. Ze staan voor wie jij bent en wat jij over wilt brengen. Toch komen die verhalen er bij jou nu nog niet uit. Misschien voelt het veiliger om ze onzichtbaar te houden, omdat je bang bent dat je er geen goede indruk mee maakt. Of misschien vind je dat ze geen heldere kern bevatten. Tijdens de presentatietraining leer je om VOLLEDIG VRIJ  je verhaal te vertellen.

LEER VOLLEDIG VRIJ PRESENTEREN

Natuurlijk is het eng om ineens voor een groep je verhaal te doen. Daarom is de presentatietraining altijd met een kleine groep en stap voor stap. Zo kun je veilig oefenen. Je komt letterlijk in beweging, waardoor je je meer ontspannen in je lichaam voelt. Dat helpt om je plek te nemen op het podium.

Daarnaast leer je te vertellen met een goede kernboodschap en een heldere verhaalstructuur. Zonder perfectionisme, moeilijke woorden en ongeloofwaardige succesverhalen. Dat gaan we met elkaar oefenen, zodat jij je na de presentatietraining VRIJ voelt om te spreken.

NA DE PRESENTATIETRAINING

Gooi het korset van angst van je af. Wees niet langer gevangen in perfectionisme. LAAT JE ZIEN, adem en accepteer jezelf. Na de training ben je in staat om volledig VRIJ, op een ontspannen en natuurlijke manier te presenteren. Zo wordt een presentatie een ontmoeting tussen gelijkwaardige mensen. Durf jij ook? Schrijf je dan nu in!

1-DAAGSE PRESENTATIETRAINING

Interactieve en persoonlijke training

Leer volledig vrij presenteren in één dag:

  • in een kleine groep
  • stap voor stap
  • veilig oefenen

Na de training:

  • heb je een duidelijke kernboodschap
  • vertel je een helder verhaal
  • voel je je vrij om te spreken
MEER INFO

INCOMPANY PRESENTATIETRAINING

Een incompany presentatietraining volgen? Dat kan! Ik leer jouw team op een leuke manier hoe je volledig vrij kunt presenteren. Met een krachtige kernboodschappen en passende verhalen over jouw bedrijf. 

Lees meer