Presentatietraining

STORYTELLING TRAINING

Dit ben ik echt

Op deze dag leer jij alles over hoe je een krachtig, eerlijk en inspirerend verhaal kunt vertellen.

STORYTELLING TRAINING

Hoe zou het voor jou zijn om een hele dag bezig te zijn met jouw eigen persoonlijke missie? De tijd te nemen voor het vinden van jouw verhaal en jouw vertrouwen als spreker. Bij al Sara’s trainingen is er veel beweging, afwisseling, uitwisseling en volop mogelijkheden om te oefenen. Bij deze training zorg ik ervoor dat jij helemaal bent voorbereidt om jouw verhaal te gaan doen op het podium van het DeLaMar theater.

DIT IS JOUW KANS

Ieder mens zit boordevol verhalen. Verhalen over jou als persoon, over wie je ECHT bent, over wat je hebt meegemaakt. Ze staan voor waar jij in gelooft en wat jij over wilt brengen. Toch komen die verhalen er bij jou nu nog niet uit. Misschien voelt het veiliger om ze onzichtbaar te houden, ben je bang dat je er geen goede indruk mee maakt. Of misschien vind je dat ze geen heldere kern bevatten. Tijdens de training leer je om VOLLEDIG VRIJ  je verhaal te vertellen. Zodat je verhaal er eindelijk uit mag komen. 

LEER JOUW ECHTE VERHAAL TE VERTELLEN

Natuurlijk is het eng om voor een publiek je verhaal te doen. Daarom is de training altijd met een kleine groep en stap voor stap. Zo kun je veilig oefenen. Je komt letterlijk in beweging, waardoor je je meer ontspannen in je lichaam voelt. Dat helpt om je plek te nemen op het podium.

Daarnaast leer je te vertellen met een goede kernboodschap en een heldere verhaalstructuur. Zonder perfectionisme, moeilijke woorden en ongeloofwaardige succesverhalen. Dat gaan we met elkaar oefenen, zodat jij je na de training klaar voelt om te spreken.

NA DE TRAINING

Na de training ben je in staat om op een ontspannen en natuurlijke manier je verhaal te doen. Zo wordt jouw presentatie een ontmoeting tussen gelijkwaardige mensen. Wil jij jouw verhaal de wereld in slingeren? Durf jij ook? Schrijf je dan nu in!

1-DAAGSE STORYTELLING TRAINING

Interactieve en persoonlijke training

Leer jouw verhaal vertellen in één dag:

  • in een kleine groep
  • stap voor stap
  • veilig oefenen

Na de training:

  • heb je een duidelijke kernboodschap
  • vertel je een helder en eerlijk verhaal
  • voel je je vrij om te spreken
MEER INFO

INCOMPANY PRESENTATIETRAINING

Een incompany presentatietraining volgen? Dat kan! Ik leer jouw team op een leuke manier hoe je volledig vrij kunt presenteren. Met een krachtige kernboodschappen en passende verhalen over jouw bedrijf. 

Lees meer