Presentatietraining

PRESENTATIETRAINING

Volledig vrij presenteren

Laat je zien, neem je plek, met je hele lijf en je eigen unieke stem. Presenteren is een feest als het voelt als een goed gesprek met je publiek. Open, eerlijk, vrij, spontaan, jij op je best! Dat is wat je leert tijdens mijn presentatietraining.

PRESENTATIETRAINING

Spreken in het openbaar, speechen, pitchen, een workshop geven. Oef. Een week van tevoren slaap je al slecht door de zenuwen. Er komen spontaan rode vlekken in je nek als je alleen al denkt aan wat je straks moet doen. Als het eenmaal zover is, klap je dicht als je voor de groep staat. Of je blijft maar ratelen over van alles, waardoor de rode draad van je verhaal zoek is. Herken je je hierin? Dan is de presentatietraining van Sara echt iets voor jou.

VERTEL JOUW UNIEKE VERHAAL

Ieder mens zit boordevol verhalen. Verhalen over jou als persoon, over je carrière, over wat je hebt meegemaakt. Ze staan voor wie jij bent en wat jij over wilt brengen. Toch komen die verhalen er bij jou nu nog niet uit. Misschien voelt het veiliger om ze onzichtbaar te houden, omdat je bang bent dat je er geen goede indruk mee maakt. Of misschien vind je dat ze geen heldere kern bevatten. Tijdens de presentatietraining leer je om VOLLEDIG VRIJ  je verhaal te vertellen.

LEER VOLLEDIG VRIJ PRESENTEREN

Natuurlijk is het eng om ineens voor een groep je verhaal te doen. Daarom is de presentatietraining altijd met een kleine groep en stap voor stap. Zo kun je veilig oefenen. Je komt letterlijk in beweging, waardoor je je meer ontspannen in je lichaam voelt. Dat helpt om je plek te nemen op het podium.

Daarnaast leer je te vertellen met een goede kernboodschap en een heldere verhaalstructuur. Zonder perfectionisme, moeilijke woorden en ongeloofwaardige succesverhalen. Dat gaan we met elkaar oefenen, zodat jij je na de presentatietraining VRIJ voelt om te spreken.

NA DE PRESENTATIETRAINING

Gooi het korset van angst van je af. Wees niet langer gevangen in perfectionisme. LAAT JE ZIEN, neem je plek met je hele lijf, adem en accepteer jezelf. Na de training ben je in staat om volledig VRIJ, op een ontspannen en natuurlijke manier te presenteren. Zo wordt een presentatie een ontmoeting tussen gelijkwaardige mensen. Durf jij ook? Schrijf je dan nu in!

1-DAAGSE PRESENTATIETRAINING

volledig vrij presenteren in één dag

Leer volledig vrij presenteren in één dag:

  • in een kleine groep
  • stap voor stap
  • veilig oefenen

Na de training:

  • heb je een duidelijke kernboodschap
  • vertel je een helder verhaal
  • kun je ontspannen presenteren
  • voel je je vrij om te spreken
SCHRIJF JE IN

INCOMPANY PRESENTATIETRAINING

Een incompany presentatietraining volgen? Dat kan! Ik leer jouw team op een leuke manier hoe je volledig vrij kunt presenteren. Met een krachtige kernboodschappen en passende verhalen over jouw bedrijf. 

Lees meer