Presentatiecoach

1-OP-1 SPEECHCOACHING

Free your speech!

Ahhhh, je wordt net gevraagd om binnenkort een presentatie te geven. Je wilt heel graag doen alsof het de normaalste zaak van de wereld is, maar je krijgt het al warm als je eraan denkt. Waar moet je beginnen? Hoe neem je de mensen echt mee in jouw verhaal in plaats van maar weg te ratelen? Wat doe je dan met je handen? Hoe zorg je voor interactie met de zaal? Hoe zorg je dat je binnen de tijd blijft? Dat het niet voelt als een verkoop-praatje maar dat je wel je doel behaald? Je voelt de slapeloze nachten al aankomen.

Adem in. Adem uit! Ik kan je helpen. Hoe fijn zou het zijn om dat podium op te stappen, je tijd te nemen en mensen vol vertrouwen mee te nemen in jouw verhaal of het verhaal van jouw bedrijf? Een verhaal dat raakt en aankomt. Stress is helemaal niet nodig want ook jij kan dit! Samen focussen we op een logische opbouw, een krachtige kernboodschap,  je non-verbale houding en de edele kunst van het onvolledig zijn. Pfff… dat lucht op hé?

Het enige wat jij nu moet doen is contact met me opnemen en een klein beetje tijd inruimen in je agenda!

De 1-op-1 speechcoaching bestaat uit:

  • 1 voorbereidende opdracht
  • 1 online sessie (via Zoom) voorafgaand aan je presentatie (1,5 uur)
  • 1 online sessie (via Zoom) na afloop van je presentatie (40 min)

Locatie: Online via Zoom

Datum & tijd: In overleg

Kosten: 147 euro ex. btw (pilotprijs)

Bonus 1: Check your speech-list

Bonus 2: See your speech visualisatie

Bonus 3: 6 mogelijke scripts voor jouw speech

ANDEREN OVER SARA

Ik durf mijn verhaal nu te verspreiden, omdat ik geleerd heb dat ieder verhaal, iedere boodschap ertoe doet, of deze nu groot of klein is. Deze training was een van de beste keuzes die ik heb gemaakt tijdens mijn ondernemerschap. ❤
Natascha Pelgrom, deelnemer Women on a Mission
Bedankt voor de mooie training. Op deze dag is mijn angst om te presenteren weggelopen. Ik belandde in een groep van wijze, zelfbewuste, moderne vrouwen en zij bleken stuk voor stuk met dezelfde onzekerheid te worstelen als ik. En stuk voor stuk doorbraken zij die onzekerheid. De mooie tools die we aangereikt kregen heb ik allemaal in mijn  gereedschapskistje gestopt. Sara, hartstikke bedankt voor het wondertje dat jij verricht hebt, het laten weglopen van mijn angst om te presenteren.
Angela Castricum, deelneemster 1 daagse
Sara Bruinsma is een fantastische trainer, met passie voor alles wat ze doet. Ze brengt rust in presenteren, en heeft oog voor iedere deelnemer. Bij Sara kan je zijn wie je bent. Vanuit dat startpunt leert Sara je steviger te staan en jezelf te ontwikkelen. Haar training is een echte aanrader!
Barbara Oud, deelneemster 1 daagse
Sara is een prachtige trainer en presentator. Vol vanuit het hart, en altijd met volledige aanwezigheid, inclusief haar eigen twijfels en onzekerheden. Mede hierdoor, en ook door haar sprankelende aanwezigheid, kun je genieten van haar deskundigheid en professionaliteit. Sara maakt er niet alleen een feestje van, ze zorgt ook dat het echt ergens over gaat. Ze kan luisteren als geen ander, weet feedback haarscherp en toch opbouwend te geven, en heeft zo veel expertise op het gebied van community building en presenteren dat je gegarandeerd waar voor je geld krijgt!
Majlis Schweitzer, presentatietrainer @ Speechen.nl
Sara is de leukste presentatrice die ik ken! Met haar stralende aanwezigheid krijgt ze direct de zaal met zich mee. Moeiteloos creëert ze een gevoel van verbinding en betrokkenheid in de zaal die bijzonder is en het publiek bijblijft. Na afloop van Vrij-Spel wordt er altijd naar haar gevraagd: “Wat is zij goed!” hoor ik dan. Sara heeft hart voor mooie projecten en weet deze feilloos over te brengen. De rust, authenticiteit en humor waarmee ze dit doet is een verademing om naar te kijken. Daarnaast is ze ook nog eens een heel leuk mens! Altijd een plezier om mee te werken en altijd aanvullend in haar visie en ideeën. * Vrij-Spel: try-out podium voor professionele podiumkunstenaars: cabaretiers, theatermakers en singer-songwriters toetsen nieuw materiaal aan het publiek.
Anne-Aafke Sol, artistiek leider @ Vrij-Spel