Presentatiecoach

1-OP-1 SPEECHCOACHING

Free your speech!

Ga jij binnenkort een belangrijke speech geven en wil je spreken vanuit je hart? Of wil jij de pitch en het verhaal van jouw bedrijf helder hebben. Dat het helemaal klopt bij jou en bij jouw missie. Of heb jij iemand naast jou nodig die het beste uit jou en jouw presentaties haalt?  Dan is dit helemaal jouw pakket. We gaan er snel samen mee aan de slag dat jij straks vol vertrouwen elk podium of elke netwerkborrel kunt betreden en door kan blijven ademen. Sterken nog: Je hebt er lol in en maakt contact!

Eerlijk is eerlijk: Presenteren, speechen, pitchen. Je wilt heel graag doen alsof het de normaalste zaak van de wereld is, maar je krijgt het al warm als je eraan denkt. Waar moet je beginnen? Hoe neem je de mensen echt mee in jouw verhaal in plaats van maar weg te ratelen? Wat doe je dan met je handen? Hoe zorg je voor interactie met de luisteraars? Hoe zorg je dat je binnen de tijd blijft? Dat het niet voelt als een verkoop-praatje maar dat je wel je doel behaalt? Je voelt de slapeloze nachten al eraan komen.

Adem in. Adem uit! Ik kan je helpen. Hoe fijn zou het zijn om de tijd te nemen en mensen vol vertrouwen mee te nemen in jouw verhaal of het verhaal van jouw bedrijf? Een verhaal dat raakt en aankomt. Stress is helemaal niet nodig, want ook jij kan dit! Samen focussen we op een logische opbouw, een krachtige kernboodschap,  je non-verbale houding en de edele kunst van het onvolledig zijn. Pfff… dat lucht op hé?

Het enige wat jij nu moet doen is contact met me opnemen en wat tijd inruimen in je agenda!

De 1-op-1 speechcoaching bestaat uit:

  • 1 werkboek met voorbereidende opdrachten
  • 2 sessie’s voorafgaand aan jouw presentatie/pitch/speech (ieder 2 1/2 uur) of één dag van 10 tot 15 uur.
  • 1 online sessie na afloop (40 min)
  • Feedback op jouw presentatie 

Locatie: Online, op jouw locatie of een locatie in (de buurt van) Amsterdam

Datum & tijd: In overleg

Kosten: 697 euro ex. btw

Bonus 1: See your speech visualisatie

Bonus 2: Check your speech-list

Bonus 3: 6 mogelijke scripts voor jouw speech

Graag wijs ik je op de algemene voorwaarden. ​ ​​

Wil jij echt ALLES uit jezelf, jouw missie en jouw presentaties halen?

Wil je een jaar lang 1-op-1 begeleiding van Sara  bij al jouw presentaties? Samen werken aan een vette speech? Jouw pitch 100 % laten kloppen? 

Nooit meer met je mond vol tanden staan op een netwerkbijeenkomst, met gemak nieuwe klanten binnen halen met jouw verhaal én al jouw angst en onzekerheid kwijt rond spreken in het openbaar. 

Wil jij alles wat er in Sara zit qua kennis, inspiratie en ervaring met presenteren. Meegenieten van haar energie, haar daadkracht en haar grote netwerk. Samen naar netwerkbijeenkomsten? Jouw sprekerscoach in de zaal als jij gaat speechen? Elke dag sisterhood en support voelen. Nooit meer in je uppie zoeken naar woorden of zweten achter de schermen. 

Hop, dat podium op. Hop, die wereld in. Bescheidenheid aan de kant en al jouw talent in de spotlights.

Kies NU voor een jaartraject met Sara traint.

 

Investering

9.785 euro per jaar (ex. btw) bij betaling in één keer vooraf.  Bij betaling in 12 termijnen is het 748,75 euro per maand. 

Tijd: Elke maand gemiddeld 4 uur training en coaching van Sara, zowel online als op een fysieke (fijne) locatie. Data, tijd & locatie stem ik af met jou. 

De inhoud van de training en coaching is VOLLEDIG afgestemd op jouw behoefte en dat wat er nodig is om jouw presentaties beter te maken. 

Voorwaarde

Sara wil graag eerst met jou kennismaken. We gaan immers een jaar lang heel persoonlijk samenwerken. Stuur me een berichtje als je hier belangstelling voor hebt.

ANDEREN OVER SARA

Sara's manier van training geven en leren presenteren vind ik top! Ze legt het goed en begrijpelijk uit. Ze is enthousiast, open en eerlijk. Ze hielp me over mijn schroom en drempel heen om dingen gewoon te gaan proberen. Absoluut een aanbeveling als je wilt leren presenteren of een zetje in de goede richting nodig hebt om je presentatie skills te verbeteren.

Barbara Vehmeijer (deelnemer Women on a Mission),

Sara is een fijne presentatie coach die je met hart en ziel begeleidt. Ze ziet jou en je verhaal en zorgt ervoor dat het scherper en bondiger wordt. Met haar enthousiasme, eerlijkheid en prettige manier van communiceren brengt ze je telkens een stapje verder. Daarnaast schroomt ze niet om ook haar eigen kwetsbare kant te tonen. Het is duidelijk dat dit zoveel meer is dan alleen werk voor Sara. Inspirerend en liefdevol!

Wendy Ethard (deelnemer Women on a Mission),
Sara is heel duidelijk en helder en helpt je echt om rust en vertrouwen te krijgen in jezelf en het verhaal dat je wil vertellen.
Sophie Prent – deelneemster 1 daagse,

Ik durf mijn verhaal nu te vespreiden, doordat ik geleerd heb dat ieder verhaal, iedere boodschap ertoe doet, of deze nu groot of klein is. Deze training was een van de beste keuzes die ik heb gemaakt tijdens mijn ondernemerschap. ❤

Natascha Pelgrom, deelnemer Women on a Mission
Bedankt voor de mooie training. Op deze dag is mijn angst om te presenteren weggelopen. Ik belandde in een groep van wijze, zelfbewuste, moderne vrouwen en zij bleken stuk voor stuk met dezelfde onzekerheid te worstelen als ik. En stuk voor stuk doorbraken zij die onzekerheid. De mooie tools die we aangereikt kregen heb ik allemaal in mijn  gereedschapskistje gestopt. Sara, hartstikke bedankt voor het wondertje dat jij verricht hebt, het laten weglopen van mijn angst om te presenteren.
Angela Castricum, deelneemster 1 daagse