INCOMPANY-TRAINING

Ik leer je medewerkers presenteren

Vinden jij en je team het lastig of eng om te presenteren? Met deze training helpt Sara jullie om volledig vrij te spreken. Neem contact met haar op om de mogelijkheden te bespreken.

Incompany presentatietraining

Duiken jouw medewerkers al onder de tafel als je ze vraagt om een presentatie te houden? Heb je medewerkers met spreekangst die gaan zweten bij het idee alleen al? Of merk je dat ze zich verschuilen achter cijfers, technieken en moeilijke woorden, terwijl jij dit niet vindt passen bij het bedrijf? Als je je hierin herkent, dan is de incompany-presentatietraining van Sara Traint iets voor jou en je team.

Interesse? Neem contact op.

Vertel het unieke verhaal van het bedrijf

Ieder bedrijf heeft unieke VERHALEN. Dat zijn bijvoorbeeld inspirerende verhalen waarin de visie duidelijk naar voren komt. Of het zijn juist kleine scènes die de pareltjes van je onderneming duidelijk maken. Toch komen die verhalen er bij jouw medewerkers nu nog niet uit. Misschien vinden ze het veiliger om ze onzichtbaar te houden, omdat ze bang zijn dat ze er geen goede indruk mee maken. Of misschien bevatten ze geen heldere kern. Tijdens de incompany presentatietraining leren jij en je team om VOLLEDIG VRIJ verhalen te vertellen.

Volledig vrij presenteren

Tijdens de incompany presentatietraining klappen we de laptops dicht en schuiven de tafels aan de kant. We gaan ontspannen, ademen, bewegen en out-of-the-box denken. Zelfs de meest verlegen, introverte en stroeve medewerkers komen LOS. Iedereen zal zich veilig voelen om veel te oefenen.

Daarnaast leren jij en je team te vertellen met een duidelijke KERNBOODSCHAP en een heldere verhaalstructuur. Zonder perfectionisme, moeilijke woorden en ongeloofwaardige succesverhalen. Dat gaan we met elkaar oefenen, zodat jij en je team je na de presentatietraining VRIJ voelen om te spreken.

Na de incompany presentatietraining

Geen perfectionisme, geen korset van angst en geen onzekerheid: na de presentatietraining zijn jij en je team in staat om op een natuurlijke en ontspannen manier te presenteren. Dit vormt allemaal geen probleem meer:

 • Levelen met potentiële klanten
 • Ontspannen pitchen
 • Met gemak praten in groepen
 • Net zo spontaan zijn bij de koffieautomaat als bij een presentatie
 • Zonder gêne spreken in het openbaar

Meld je bedrijf aan voor een incompany presentatietraining

Wil je je werknemers volledig vrij verhalen laten delen met de wereld? Meld jou en je team dan aan voor een incompany presentatietraining. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dan laat ik je weten wat ik nodig heb om een superleuke training voor jouw bedrijf te organiseren.

Neem contact op

Incompany presentatietraining

Leer volledig vrij presenteren in één dag:

 • met je team
 • stap voor stap
 • veilig oefenen

Na de sessie:

 • hebben jullie een duidelijke kernboodschap
 • vertellen jullie een helder verhaal
 • kunnen jullie ontspannen presenteren
 • voelen jullie je vrij om te spreken

ANDEREN OVER SARA

Sara heeft mij in korte tijd de essentials van pakkend presenteren bijgebracht. Dankzij haar enthousiaste en persoonlijke coaching zet ik mijn boodschap op een natuurlijke en inspirerende manier neer. Sara is een topper!
Felix Paleari, projectmanager en consultant @ TASK,
Sara Bruinsma is een fantastische trainer, met passie voor alles wat ze doet. Ze brengt rust in presenteren, en heeft oog voor iedere deelnemer. Bij Sara kan je zijn wie je bent. Vanuit dat startpunt leert Sara je steviger te staan en jezelf te ontwikkelen. Haar training is een echte aanrader!
Barbara Oud, deelneemster 1 daagse
Sara is een prachtige trainer en presentator. Vol vanuit het hart, en altijd met volledige aanwezigheid, inclusief haar eigen twijfels en onzekerheden. Mede hierdoor, en ook door haar sprankelende aanwezigheid, kun je genieten van haar deskundigheid en professionaliteit. Sara maakt er niet alleen een feestje van, ze zorgt ook dat het echt ergens over gaat. Ze kan luisteren als geen ander, weet feedback haarscherp en toch opbouwend te geven, en heeft zo veel expertise op het gebied van community building en presenteren dat je gegarandeerd waar voor je geld krijgt!
Majlis Schweitzer, presentatietrainer @ Speechen.nl
Sara is de leukste presentatrice die ik ken! Met haar stralende aanwezigheid krijgt ze direct de zaal met zich mee. Moeiteloos creëert ze een gevoel van verbinding en betrokkenheid in de zaal die bijzonder is en het publiek bijblijft. Na afloop van Vrij-Spel wordt er altijd naar haar gevraagd: “Wat is zij goed!” hoor ik dan. Sara heeft hart voor mooie projecten en weet deze feilloos over te brengen. De rust, authenticiteit en humor waarmee ze dit doet is een verademing om naar te kijken. Daarnaast is ze ook nog eens een heel leuk mens! Altijd een plezier om mee te werken en altijd aanvullend in haar visie en ideeën. * Vrij-Spel: try-out podium voor professionele podiumkunstenaars: cabaretiers, theatermakers en singer-songwriters toetsen nieuw materiaal aan het publiek.
Anne-Aafke Sol, artistiek leider @ Vrij-Spel