1-daagse presentatietraining

STORYTELLING TRAINING

Wie ben jij echt? Vertel je verhaal

Schrijf je in voor de storytellingtraining en een podium in het DeLaMar theater

Wat moedig dat je het aandurft om je aan te melden! Samen gaan we een aantal gedurfde stappen zetten. In een kleine groep en een veilige setting leer je jouw verhaal te doen. Zodat jouw verhaal echt indruk maakt op het pubiek.

Wil je deze groepstraining combineren met 1 op 1 coaching? Dat kan!

Op dit moment kun je je inschrijven voor de volgende data:

  • Vrijdag 23 April ’21

Locatie: (omgeving) Amsterdam

Tijd: 9:30 – 17:30 uur

Kosten: €875,- excl. BTW

Bonus 1: online sessie met Sara en de andere sprekers ter voorbereiding en na afloop

Bonus 2: werkboek met voorbereidende opdrachten

Bonus 3: een podium in het DeLaMar theater en een opname van jouw verhaal

Graag wijs ik je op de algemene voorwaarden. ​ ​​

ANDEREN OVER SARA

Sara is heel duidelijk en helder en helpt je echt om rust en vertrouwen te krijgen in jezelf en het verhaal dat je wil vertellen.
Sophie Prent – deelneemster 1 daagse,
Ik durf mijn verhaal nu te verspreiden, omdat ik geleerd heb dat ieder verhaal, iedere boodschap ertoe doet, of deze nu groot of klein is. Deze training was een van de beste keuzes die ik heb gemaakt tijdens mijn ondernemerschap. ❤
Natascha Pelgrom, deelnemer Women on a Mission
Bedankt voor de mooie training. Op deze dag is mijn angst om te presenteren weggelopen. Ik belandde in een groep van wijze, zelfbewuste, moderne vrouwen en zij bleken stuk voor stuk met dezelfde onzekerheid te worstelen als ik. En stuk voor stuk doorbraken zij die onzekerheid. De mooie tools die we aangereikt kregen heb ik allemaal in mijn  gereedschapskistje gestopt. Sara, hartstikke bedankt voor het wondertje dat jij verricht hebt, het laten weglopen van mijn angst om te presenteren.
Angela Castricum, deelneemster 1 daagse
Sara Bruinsma is een fantastische trainer, met passie voor alles wat ze doet. Ze brengt rust in presenteren, en heeft oog voor iedere deelnemer. Bij Sara kan je zijn wie je bent. Vanuit dat startpunt leert Sara je steviger te staan en jezelf te ontwikkelen. Haar training is een echte aanrader!
Barbara Oud, deelneemster 1 daagse
Sara is een prachtige trainer en presentator. Vol vanuit het hart, en altijd met volledige aanwezigheid, inclusief haar eigen twijfels en onzekerheden. Mede hierdoor, en ook door haar sprankelende aanwezigheid, kun je genieten van haar deskundigheid en professionaliteit. Sara maakt er niet alleen een feestje van, ze zorgt ook dat het echt ergens over gaat. Ze kan luisteren als geen ander, weet feedback haarscherp en toch opbouwend te geven, en heeft zo veel expertise op het gebied van community building en presenteren dat je gegarandeerd waar voor je geld krijgt!
Majlis Schweitzer, presentatietrainer @ Speechen.nl